• Top klasse
  • Snelle levering
  • Spitzenklasse, schnelle Lieferung

Betaalmethoden

Bij Kristalglas.nu kunt u uw bestellingen betalen met:IDEAL


Via iDEAL kunt u op een eenvoudige manier vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. De betaling geschiedt geheel in de voor u vertrouwde omgeving van uw bank. Na uw betaling zullen wij uw bestelling verzenden.

Bank overschrijving (vooraf)


Nadat u uw bestelling heeft geplaatst wordt u verzocht het factuurbedrag over
te maken op ons bankrekeningnummer.
U stort het betreffende bedrag op onze Rabobank bankrekeningnummer die u op de nota vind, onder vermelding van uw bestelnummer, die in uw bestelbevestiging staat. Is uw betaling langer dan 14 dagen onderweg zijn wij genoodzaakt de bestelling te annuleren. Tenzij u vooraf, ons hierover in kennis heeft gesteld.


Ac
hteraf betalen 

AfterPay voert voor Kristalglas.nl het volledige achteraf betaalproces uit.
Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.kristalglas.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 


PayPal (creditcards)


PayPal is een veilige manier van betalen. Na het plaatsen van je bestelling wordt je doorgestuurd naar de omgeving van PayPal. Je kunt je bestelling hier via een beveiligde verbinding betalen. De betaling wordt direct door gemeld naar onze webwinkel zodat we direct verder kunnen gaan met het verwerken van je bestelling. Via PayPal kun je betalen met VISA, Mastercard, American Express en je PayPal account.

Contante Betaling

Wanneer u er voor kiest om uw bestelling zelf op te komen halen kunt u contant betalen bij onze winkel. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »