• Top klasse
  • Snelle levering
  • Spitzenklasse, schnelle Lieferung

Schott Zwiesel Schott Zwiesel Basic Bar Motion Whisky karaf - 0.75 Ltr

€117,00 Inkl. MwSt.
Verfügbarkeit: Auf Lager (4)

De Whisky karaf uit de Basic Bar Motion collectie van Schott Zwiesel en Charles Schumann heeft een modern, taps toelopend uiterlijk en is stevig en zeer stabiel. De legendarische barman en auteur van Schumann’s Bar in München, Charles Schumann heeft in samenwerking met Schott Zwiesel een collectie barglazen en karaffen ontworpen met klassieke vormen, hedendaagse dimensionaliteit en perfecte functionaliteit. De karaf is zo ontworpen dat het de specifieke eigenschappen en het karakter van het drankje waar de karaf voor is bedoeld benadrukt. De Basic Bar Selection van Charles Schumann is trendy en stijlvol in karakter en vormgeving. De glazen van Schott Zwiesel voldoen aan de hoogste eisen voor dagelijks gebruik die door internationale topklasse hotels, restaurants en cateraars gesteld zijn. Doordat wij onze glazen voor professioneel gebruik ontwikkelen doet u hier thuis uw voordeel mee.
Doordat Schott Zwiesel gemaakt is uit het gepatenteerde Tritan® Kristalglas geniet u van blijvende briljantie, zelfs na duizenden spoelgangen in de vaatwasmachine, extreme breukvastheid, krasbestendigheid en een perfecte vormgeving om ultiem te genieten van smaak en aroma's. Of het nu gaat om wijnglazen, barglazen, karaffen of serveerartikelen. Schott Zwiesel Tritan® Kristalglas is door TÜV als duurzaam gecertificeerd.

Whiskey karaf - Whiskykaraf -Whiskeykaraf

0 Sterne, basierend auf 0 Bewertungen
Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »