• Top klasse service
  • Snelle levering
  • U als klant staat voor ons altijd op nummer 1

Eva Solo Nordic Kitchen Koksmes 20 cm

€231,35 Incl. btw
Artikelnummer: ES 182409
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: *1 tot 2 werkdagen
De meeste koks geven de voorkeur aan een koksmes vanwege zijn veelzijdigheid. Het scherpe lemmet is perfect voor het snijden en hakken van veel verschillende ingrediënten. Of je nou plakjes tomaat wilt snijden, het bot uit een stuk vlees wilt snijden of een vis wilt fileren. Met een goed koksmes kan het allemaal. De nieuwe messen uit de Eva Solo Nordic Kitchen serie zijn vervaardigd volgens 2000 jaar oude Japanse tradities. Ze gebruiken dezelfde technieken die worden gebruikt om Samurai zwaarden te maken. Zeer bekwame metaalbewerkers hebben 66 lagen damascusstaal om een kern gelegd (welke de 67 laag vormt). Het resultaat is een zeer scherp, hard en evenwichtig mes met een hoge flexibiliteit en een smalle rug. Het handvat van pakke hout ligt comfortabel en stevig in de hand en is gevormd volgens de anatomie van de hand. Daarnaast heeft het mes een handige duimrust waardoor je met grotere precisie en controle kunt werken. Of je nu een biefstuk snijdt, groente hakt of brood snijdt. Pluspunten: Hoge kwaliteit Japans damascusstaal Ligt goed in de hand Veelzijdig Minpunt: Niet geschikt voor de vaatwasser Eva Solo is een wereldwijd bekend Deens merk en bestaat sinds 1913 maar had zijn grote doorbraak pas in 1952 met een brood en vlees snijmachine waarna er nog vele volgde. Eva Solo heeft zich sinds die tijd gespecialiseerd in het maken van mooi vormgegeven accessoires en keukenartikelen. Alle artikelen moeten mooi zijn om naar te kijken maar nog leuker zijn om te gebruiken en te hebben.

  • BreedteMM: 55
  • DiameterMM: 140
  • HoogteMM: 25
  • LengteMM: 330
BreedteMM: 55
HoogteMM: 25
LengteMM: 330
DiameterMM: 140
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »